BAKIR

Recentebeoordeling


5 sterren uit 205 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakir. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 22:05 Super lekker, netjes bezorgd
29 nov 2022 om 22:42 Precies op de afgesproken tijd geleverd. Zoals altijd weer met een gratis drankje.
29 nov 2022 om 8:54 Snel geleverd en was heerlijk.
29 nov 2022 om 1:39 Was heerlijk en warm. Snel bezorgd . En ik krijg gratis drink van zaak
28 nov 2022 om 20:22 Erg lekker, wachten waard
27 nov 2022 om 22:57 Alles was kekkkkkkker en personeel waren super aardig en de prijzen waren heel goed ook. Echr een aanrader.
27 nov 2022 om 19:53 Uitstekend! We gaan zeker nog vaker hier bestellen. We kregen er ook nog gratis frisdrank bij:-)
27 nov 2022 om 0:01 Incredible. Greetings from Spain.
26 nov 2022 om 15:41 Zeer lekkere kapsalon, voor een goeie prijs. Als ik vaker in Venray ben ga ik zeker weer bestellen!
26 nov 2022 om 11:19 Bezorging sneller dan verwacht ondanks druk tijdstip. Syrische kipschotel is echt een aanrader. Heerlijk authentieke smaken en echt iets anders dan wat anderen aanbieden in Venray. Werd terug gebeld welk drankje ik erbij wilde van het huis. Top!!
25 nov 2022 om 1:06 Eten was snel bezorgd wn heerlijk!zal hier vaker bestellen
23 nov 2022 om 22:13 Het was super lekker. Werden gebeld wat voor drinken we erbij wilden hebben, dat is nog eens service echt top! Dank je wel bakir.